RTL Binnenland

 • RTL Nieuws - Laat
  on 17 September 2021 at 22:17
 • Van Gerwen met veel moeite langs Labanauskas
  by RTL7 Darts/Dave Verburg on 17 September 2021 at 21:45

  Tijdens de loting werd Michael van Gerwen gekoppeld aan een van de sterkste uitdagers tijdens de Nordic Darts Masters, Darius Labanauskas. Van Gerwen was scorend veruit de betere, maar miste hier en daar nog wel wat dubbels. Labanauskas maakte daar dankbaar gebruik van en zo werd het een nipte overwinning voor de man in het appeltjesgroen: 6-5.

 • Coach Wiegman haalt bij debuut uit met voetbalsters Engeland
  on 17 September 2021 at 21:33

  Sarina Wiegman heeft een fraai debuut beleefd als bondscoach van de Engelse voetbalsters. Ze zag haar nieuwe elftal in de WK-kwalificatie winnen van Noord-Macedonië. Dat gebeurde in Southampton ook nog eens met aardige cijfers, 8-0.

 • Van blunders tot burn-outs: ook deze ministers verlieten Rutte III
  on 17 September 2021 at 21:17
 • Keepster Van Veenendaal: geen excuses verzinnen, het was niet top
  on 17 September 2021 at 20:58

  Keepster Sari van Veenendaal van de Nederlandse voetbalvrouwen was duidelijk in haar reactie na het gelijkspel (1-1) thuis tegen Tsjechië in de kwalificatie voor het wereldkampioenschap. "Ik heb een slecht gevoel, het was niet top. Maar we gaan geen excuses verzinnen. Dat hebben we nooit gedaan", zei ze bij de NOS.

 • Frankrijk haalt ambassadeurs terug uit VS en Australië
  on 17 September 2021 at 20:57

  Frankrijk roept zijn ambassadeurs in de Verenigde Staten en Australië terug voor overleg. Die twee landen sloten onderling een deal waardoor de al beklonken aankoop van Franse onderzeeërs voor meer dan 30 miljard dollar door Australië niet doorgaat.

 • Voetbalsters Oranje beginnen kwalificatie met gelijkspel
  on 17 September 2021 at 20:43

  De Nederlandse voetbalsters zijn de kwalificatiereeks voor de wereldtitelstrijd begonnen met een gelijkspel. Tegen Tsjechië kwam de favoriet in de Euroborg van FC Groningen niet verder dan 1-1. Kort na de hervatting kwam Tsjechië op voorsprong dankzij Andrea Stasková. Pas in de 83e minuut kwam Oranje langszij, dankzij topscorer Vivianne Miedema.

 • Weg met 'Europese' kilogram: Britten wegen straks gewoon weer pounds en ounces
  on 17 September 2021 at 20:32

  De Britse regering heeft een stap aangekondigd waar fanatieke voorstanders van de brexit al jaren op zaten te wachten. Premier Boris Johnson belooft dat winkeliers voortaan hun producten niet meer in kilo's en grammen hoeven aan te prijzen, maar officieel gewoon weer de traditionele pounds en ounces mogen gebruiken.

 • NEC stijgt naar derde plaats na gelijkspel tegen Sparta
  on 17 September 2021 at 20:01

  Sparta Rotterdam en NEC hebben elkaar in evenwicht gehouden. Op Het Kasteel in Rotterdam eindigde het eredivisieduel uit de vijfde speelronde in 1-1.

 • Doutzen na maanden stilte: ‘Ik kan niet langer wegkijken’
  on 17 September 2021 at 19:41

  Doutzen Kroes (36) heeft na maanden van radiostilte voor het eerst weer wat van zich laten horen op sociale media. Het model laat op haar Instagram weten dat ze eindelijk de moed heeft gevonden om ‘haar waarheid te spreken’.