RTL Binnenland

RTL Nieuws & Entertainment Het gesprek van de dag zit gewoon in je zak

  • Libanese minister waarschuwt VN voor dreigende geweldsuitbarsting
    on 21 September 2024 at 00:34

    De Libanese minister van Buitenlandse Zaken Abdallah Bou Habib heeft de VN-Veiligheidsraad in New York gewaarschuwd voor een dreigende geweldsuitbarsting in de regio. Hij drong erop aan dat de VN ingrijpen in het conflict.

  • Recent gevonden compositie Mozart wordt zaterdag opgevoerd
    on 21 September 2024 at 00:25

    Een tot nu toe onbekende compositie van Wolfgang Amadeus Mozart wordt zaterdagavond uitgevoerd in de opera van Leipzig. In die Duitse stad is het stuk ook gevonden, meldt persbureau dpa.

  • Zeldzame ijsbeer in IJsland neergeschoten om veiligheid oude vrouw
    on 20 September 2024 at 23:45

    Een zeldzame ijsbeer die werd gespot buiten een huis in een afgelegen dorp in IJsland is door de politie neergeschoten nadat hij als bedreiging werd beschouwd. Het was voor het eerst sinds 2016 dat er een ijsbeer werd gezien in het land.

  • Johnny Depp krijgt oeuvreprijs op Rome Film Festival
    on 20 September 2024 at 23:30

    Johnny Depp krijgt op de aankomende editie van het Rome Film Festival een prijs voor zijn carrière. De acteur krijgt op het filmfestival, dat dit jaar plaatsvindt van 16 tot en met 27 oktober, de Lifetime Achievement Award, melden vakmedia als Deadline en Variety.

  • De Armeense Mariana zingt Hazes ‘Zij gelooft in mij’
    on 20 September 2024 at 23:00

    Mariana (42) heeft zich opgegeven voor Holland’s Got Talent omdat ze het heerlijk vindt om in de spotlight te zijn, ze zingt voornamelijk Armeens maar speciaal voor het Nederlandse publiek zingt ze de klassieker van Andre Hazes: Zij gelooft in mij. Ze is helaas niet door naar de volgende ronde.

  • Guiseppe doet stunts met pizzadeeg: ‘Verrassend hoe leuk dit eigenlijk is’
    on 20 September 2024 at 22:37

    Guiseppe (26) beter bekend als Pepe, komt uit Sicilië en is Pizza chef. Zijn talent is stunten met pizzadeeg en heeft hier al acht jaar ervaring mee. Pizza is zijn passie en dat is te zien aan zijn aanstekelijke glimlach tijdens het optreden. Helaas is Pepe niet door naar de volgende ronde.

  • Amea en Lulu laten lucht acrobatiek zien met verassend Aziatisch tintje
    on 20 September 2024 at 22:13

    Amea (22) & Lu-lu (21) doen een aerial hoop act met een Aziatische twist, en performen indrukwekkende trucs. De twee vriendinnen zijn beide uit China geadopteerd en hebben veel steun aan elkaar. Helaas was de act niet verfijnd genoeg volgens de jury en zijn ze net niet door naar de volgende ronde.

  • Reinier Zonneveld toegevoegd aan line-up Concert of the Year
    on 20 September 2024 at 22:05

    Dj Reinier Zonneveld is toegevoegd aan de line-up van Concert of the Year van Chantal Janzen. Zonneveld verzorgt de rode draad van het concert, waarin het hele jaar aan de hand van muzikale optredens voorbijkomt.

  • Miguelito Bomba zingt en danst Bachata met eigen ‘Bomba flow’
    on 20 September 2024 at 22:04

    Miguel Gustina (40) oftewel Miguelito Bomba is opgegroeid in Curaçao en komt Holland’s Got Talent laten zien wat hij in huis heeft met zijn excentrieke Bachata act. Hij is helaas niet door naar de volgende ronde.

  • Wat weten we nu over de verdachte van het dodelijke steekincident op de Erasmusbrug?
    on 20 September 2024 at 22:02

    Rotterdam is gisterenavond opgeschrikt door een dodelijke steekpartij bij de Erasmusbrug. Het Openbare Ministerie maakte vandaag bekend dat de dader - een 22-jarige man uit Amersfoort - mogelijk met een terroristisch motief handelde. Een kickbokstrainer die op dat moment een sporttraining gaf, werd de held van de avond door de dader uit te schakelen. Gerda Frankenhuis, verslaggever bij De Telegraaf, was ter plaatse en doet verslag van de situatie en de laatste informatie over de verdachte